Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

De leukste diamond paintings voor in de meivakantie

De leukste diamond paintings voor in de meivakantie

Allereerst, fijne pasen! Wij van team Happy Painting hopen dat je een mooi paasweekend hebt gehad. April en mei zijn de maanden van feestdagen tussendoor (bijvoorbeeld koningsdag en bevrijdingsdag) maar ook.. van de meivakantie! In deze blog hebben we voor jou de leukste diamond paintings op een rijtje gezet die jij in je meivakantie kunt maken. Bestel vandaag en ga in de meivakantie aan de slag :)

1. Tropisch strand
In de meivakantie komen vaak de eerste mooie zonnige dagen tevoorschijn. Wat is er dan ook leuker dan alvast in de stemming komen voor jouw zomervakantie op het strand? Al meer dan 20,000 andere diamond painters droomden weg naar de zon met deze painting. 

 

2. Zonnebloemen Veld
Laat je innerlijke van Gogh stralen met deze fijne zonnebloemen in het veld diamond painting. Je kunt het jezelf zo moeilijk maken als je zelf wilt, door bijvoorbeeld een groter formaat te bestellen of door vierkante steentjes te bestellen in plaats van ronde steentjes. 

 3. Kaarten
Ben jij iemand die nooit kaarten in huis heeft maar wel graag originele kaarten wilt versturen? Met onze happy birthday diamond painting kaarten kan jij vanaf nu iedereen op een originele manier feliciteren. 

 

 4. Kanaal in de ochtend
Hoe mooi is deze painting? Wij zijn onwijs fan van dit prachtige schilderij, en het fijnste is dat deze direct uit onze voorraad leverbaar is. 

Heb jij al een diamond painting uitgekozen voor de meivakantie, of ga je wat anders doen? Laat het ons weten in de reacties!

comment {0 reacties

D
Diny Van Ede calendar_today

Ik heb nog niks besteld want ik ga eerst de dimondpating pating af maken die heb liggen maar ik ga zeker weer zodra die klaar zijn bij jullie bestellen mooie kwaliteit en duidelijke afbeelding

J
Jannie de Leeuw calendar_today

Het zijn hele mooie foto’s maar helaas tot nu toe nog geen tijd, ik wil eerst wat ik onder handen afmaken. Ik hou van Daimond Painting maar zo gauw als ik het afheb dan bestel ik wel weer wat. Hebben jullie ook onderzetters van Daimond Painting.

T
Tonnie Broeren calendar_today

De painting zijn erg mooi. Heb er al veel bij jullie besteld. Altijd netjes bezorgen . Nooit klachten gehad. Bedankt

V
Van Weersch calendar_today

De verjaardags kaarten zijn heel mooi,maar jammer tot jullie geen geboorte kaarten hebbenis misschien een tip!!

laat een reactie achter

Gratis Verzending

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x