Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Diamond Painting Accessoires uitgelegd!

Diamond Painting Accessoires uitgelegd!

We weten allemaal dat het hebben van accessoires het diamond painten makkelijker, maar ook nog eens veel leuker maakt! We zullen in deze blog een aantal geselecteerde accessoires voor jullie beschrijven zodat je er achter komt welke precies voor wat dient.

 

DE OPBERGBOX

Deze box, ook wel het sorteerdoosje genoemd, maakt het makkelijker om het juiste kleur steentje te vinden. Wanneer je enkel de steentjes in zip-locks bewaard kan dat nog wel een voor chaos zorgen. Om het maar niet te hebben over dat de kans groot is dat deze scheuren en je steentjes kwijtraakt! De box heeft verschillende bakjes, zeven rijen van vier bakjes, in totaal dus 28. Werk je liever met losse potjes? Dan hebben wij ook een super handige set met 30 losse tubes, inclusief een gratis opbergbox!

 

DE PREMIUM DIAMOND PAINTING PEN

Bij elke diamond painting kit krijg je een starterskit, met daarin het standaard pennetje. Dit is een prima pen om mee aan de slag te gaan, maar wil je liever een pen die niet alleen fijner in de hand ligt, maar er ook nog is heel mooi uitziet? Dan is de Premium Pen wat voor jou! Wat extra handig is aan deze pen is dat aan de bovenkant een stukje wax vastzit. Zo heb je zelf de keuze of je het steentje oppakt met het wax gedeelte of gewoon met het normale puntje wat je eerst in de wax steekt.

 

ZACHTE PEN GRIPS

Deze zijn top! Ken je dat gevoel dat wanneer je wat langer bezig bent met je painting en je vingers raken gevoelig van het stevig vasthouden van de pen? Dan zijn deze zachte pen grips dé oplossing! Schuif de grip om je pen heen en we beloven je dat je geen last meer krijgt van pijnlijke vingers door de harde pen. Leuk weetje, je krijgt deze grip al cadeau in onze starterskit bij elke painting. Maar wanneer je met meerdere pennen werkt en geen zin hebt om elke keer het gripje te verwisselen, kun je ze ook los bestellen.

DE LED VERLICHTINGSPLAAT

Dat deze accessoire zo goed als onmisbaar is, weten inmiddels veel enthousiaste painters. Ben je er nog niet mee bekend? Lees dan even verder. De LED verlichtingsplaat plaats je onder je painting. Bij ons heeft de plaat een A4 formaat en is dimbaar. Nu horen we je denken maar wat als ik met een veel grotere painting bezig ben? Geen zorgen! Dit formaat hebben wij speciaal gekozen zodat je niet thuis zit met een enorme plaat die je nergens kwijt kan. Het is de bedoeling dat je het deel waar je mee bezig bent over de plaat legt en je zult zien dat alle symbolen goed zichtbaar zullen worden en je heel relaxt verder kan met jouw kunstwerk! Geen dichtgeknepen ogen meer omdat soms de symbolen wat lastig te zien zijn. Super toch?

 

 DE STEENTJES CORRECTOR

De naam zegt het al. Deze tool is erg handig voor het recht duwen van de steentjes. Soms ben je zo lekker bezig dat je de wereld om je heen even vergeet.. Maar kijk je later met een afstandje naar je painting? Dan kan het zijn dat je misschien een beetje scheef bent gegaan. Met de corrector duw je de steentjes dan heel gemakkelijk goed tegen elkaar aan zodat je weer in een strakke lijn verder kunt!

DE DIAMOND PAINTING ROLLER

Onmisbaar bij het painten, vinden wij zelf. Omdat je met honderden, misschien wel duizenden steentjes bezig bent komt het wel eens voor dat er een paar omhoog schieten. Voornamelijk met vierkante steentjes. Deze leg je natuurlijk zo strak mogelijk tegen elkaar aan. Met de roller kun je deze ietwat omhoog komende steentjes simpel aandrukken. Gebruik de roller tijdens het painten maar uiteraard ook nog even een paar keer wanneer jouw kunstwerk helemaal af is om een mooi, glad geheel te krijgen!

DE LOEP MET LED LAMP

Diamond painting heeft alles te maken met precisie. Maar wat als je in de avond bezig bent? Je kunt natuurlijk gebruik maken van de LED verlichtingsplaat maar hoe handig is het wanneer je ook goed licht van boven hebt? Plus, wanneer je de symbolen niet goed van elkaar kunt onderscheiden omdat je misschien wel een painting hebt met heel veel verschillende kleuren, is de loep mega handig om te gebruiken. Een win win dus. Klem de loep met LED lamp vast aan je tafel, en gaan!

DE ERGONOMISCHE PAINTING PEN

Deze schoonheden zijn nieuw in ons assortiment! Vaak zagen wij voorbij komen dat de smallere pennen wat pijnlijk werden na een tijd painten. Daar moest een oplossing voor zijn! En ja hoor, dat zijn deze pennen. De ergonomische pen is wat dikker waardoor deze veel fijner in de hand ligt. Je bent dan ook verzekerd van nog meer uren paint plezier! Leuke bijkomstigheid is ook dat deze pennen met een handige tool komt om meerdere steentjes tegelijk op te pakken. En zeg nou zelf, zijn ze niet prachtig? 

Natuurlijk zijn er in de wereld van diamond painting nog veel meer accessoires. Ken jij een handige en onmisbare die wij toe moeten voegen in onze shop? Laat het ons weten!

Bekijk hier de video van Juf Jannie die een paar super gave producten van Diamond Painting Wereld Accessoires unboxed! 

Bekijk hier onze gehele collectie accessoires! 

comment {0 reacties

G
Gilleke calendar_today

Dag allemaal,
Ik had ook problemen met de zachte pengrip omdat ze inderdaad niet op zijn plaats bleef zitten zoals het zou moeten.
Maar in plaats van lijm te gebruiken heb ik gewoon onder de zachte grip een elastiek er rond gedraaid. En ja hoor dat blijft goed zitten want de elastiek stropt dus de zachte grip verschuift niet meer.

H
Henny van de Meent calendar_today

Hele duidelijke, begrijpbare uitleg. Zo krijg je gelijk zin om er aan te beginnen.

laat een reactie achter

Gratis Verzending

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x