Altijd gratis verzending in 🇳🇱en 🇧🇪

Klantbeoordelingen ⭐⭐⭐⭐⭐ (4,7 / 5)

Klantbeoordelingen ⭐⭐⭐⭐⭐ (4,7 / 5)

Altijd gratis verzending in 🇳🇱 en 🇧🇪

Klantbeoordelingen ⭐⭐⭐⭐⭐ (4,7 / 5)

Altijd gratis verzending in 🇳🇱 en 🇧🇪

Klantbeoordelingen ⭐⭐⭐⭐⭐ (4,7 / 5)

Altijd gratis verzending in 🇳🇱 en 🇧🇪

  • Gratis verzending NL & BE
  • 64.314+ enthousiaste painters
  • 30 dagen bedenktijd
  • Betaal snel & beveiligd
Het perfecte cadeau tijdens de feestdagen!

Diamond painting als cadeau tijdens de feestdagen

De feestdagen staan weer voor de deur. Reden te meer dus om je nu alvast te oriënteren op een leuk cadeau. Een diamond painting is dan een origineel en leuk idee. Je hebt de keuze uit heel veel verschillende categorieën zodat je altijd een passend onderwerp vindt. Maar, natuurlijk kun je er ook voor kiezen voor een eigen ontwerp. Tegenwoordig kun je namelijk ook van jouw eigen foto een diamond painting laten maken. Om je alvast van wat cadeau inspiratie voor de feestdagen te voorzien, hebben we een aantal leuke diamond painting collecties voor je uitgelicht. Zo maak je altijd een goede keuze als je op zoek bent naar een cadeau voor een vriend of vriendin, jouw moeder of natuurlijk voor jezelf.


Diamond painting met dieren print

Dieren zijn altijd vertederend en leuk om te zien. Zeker als het gaat om diamond paintings. De prints en afbeelding worden in hoge kwaliteit gedrukt, zodat ze niet van echt te onderscheiden zijn. Als jouw moeder of vriendin een echte dierenliefhebber is, heb je jouw cadeau voor de feestdagen dus zo gevonden. Kies voor een diamond painting met katten, honden of zelfs paarden. Wil je liever wat meer mystieks? Kies dan voor een diamond painting met de afbeelding van een wolf, olifant of zelfs met uilen.


Natuur en landschappen diamond painting

Ook leuk om cadeau te geven, is een diamond painting met natuur en landschappen. Deze collectie is geschikt voor iedereen die dol is op het buitenleven en mooie vergezichten. Kies bijvoorbeeld voor diamond paintings met zonsondergangen, kleurrijke bomen in adembenemende landschappen, een waterval of romantisch bloeiende bloesems. Deze schilderijen staan prachtig in vrijwel elk interieur.


Origineel cadeau voor de feestdagen? Diamond painting met eigen foto

Als je tijdens de komende feestdagen écht een origineel cadeau wilt geven, laat dan een diamond painting maken met jouw eigen foto. Denk hierbij aan een foto van een kleinkind om als diamond painting cadeau te geven aan opa en oma. Ook een foto van jouw geliefde, je huisdier of een ander dierbaar moment is hiervoor geschikt. Via de website kun je jouw eigen ontwerp eenvoudig uploaden. Daarbij bepaal je natuurlijk zelf het formaat. Jouw diamond painting met eigen foto wordt vervolgens razendsnel bij je afgeleverd. Een diamond painting cadeau doen tijdens de feestdagen is altijd origineel, zorgt voor een leuk tijdverdrijf én een blijvende herinnering aan de muur.
Laat reactie achter
0