Bestelling boven €50 = gratis accessoires!

Klantbeoordelingen ⭐⭐⭐⭐⭐ (4,7 / 5)

Klantbeoordelingen ⭐⭐⭐⭐⭐ (4,7 / 5)

Gratis verzending NL en BE

Klantbeoordelingen ⭐⭐⭐⭐⭐ (4,7 / 5)

Gratis verzending NL en BE

Klantbeoordelingen ⭐⭐⭐⭐⭐ (4,7 / 5)

Gratis verzending NL en BE

  • Gratis verzending NL & BE
  • Binnen 24 uur verzonden
  • 30 dagen bedenktijd
  • Betaal snel & beveiligd
Kom tot rust met Diamond Painting

Kom tot rust met diamond painting

Volledig tot rust komen doe je natuurlijk met diamond painting. Deze nieuwe creatieve hobby is een weldaad voor onze geest. Daarnaast is het eindresultaat natuurlijk ook een lust voor het oog. Met diamond painting worden er steentjes op een plakkend canvas doek geplaatst. Dit doek is voorzien van een bepaalde code die overeenkomt met de diverse steentjes. Het plakken gebeurd met een speciale pen. Maar, naast een leuk tijdverdrijf neemt diamond painting nog een aantal fijne voordelen met zich mee. Je komt er namelijk volledig mee tot rust. De perfecte manier om stress en spanningen te voorkomen.

diamond painting tegen stress

Creatief bezig zijn is goed voor onze psyche. Werkdruk, stress en andere spanningen kunnen we zo van ons af laten glijden. Dit geldt zeker voor diamond painting. Het eenvoudige concept vraagt geen ingewikkeld denkwerk. In tegenstelling tot andere creatieve hobby’s waarbij dat vaak wel het geval is. Denk bijvoorbeeld maar eens aan puzzels of een breiwerk. Tijdens een sudoku puzzel of kruiswoordraadsel wordt het brein aan behoorlijk wat denkwerk blootgesteld. Ook tijdens een breiwerk moet er nagedacht worden over een bepaald patroon.

Op deze manier geven we ons lichaam dus nog niet de ontspanning die het zo nodig heeft. Met diamond painting kom je wel tot rust. Het plakken van de steentjes gaat snel en makkelijk aan de hand van een patroon met symbolen. Daardoor kun jij je volledig afsluiten voor de buitenwereld waardoor je lekker tot rust komt. Deze rust en ontspanning wordt bij diamond painting veroorzaakt door de concentratie die je ervoor nodig hebt. Onze hersenen komen daardoor in een zogenaamde hyperfocus terecht. Stress gerelateerde klachten en spanningen worden daarmee bestreden. Hierbij kun je denken aan overprikkeling, vermoeidheid en stemmingswisselingen.

Diamond painting geeft rust en verminderd stress

Het leuke van diamond painting is dat je het altijd en overal kunt doen. Of dat nu tijdens een vrij uurtje overdag is, of s’ avonds na het eten. Hoewel het afmaken van een diamond painting schilderij behoorlijk wat discipline vergt, zal dit je makkelijk vergaan. Dat komt omdat het plakken van de steentjes een bijna verslavend effect heeft op ons brein. In combinatie met de innerlijke rust en ontspanning die je ervaart met diamond painting, zul je dit doorzettingsvermogen dus eenvoudig op kunnen brengen. Door het plakken van de steentjes krijgt de afbeelding op het canvasdoek steeds meer vorm.

Zo wordt je natuurlijk nog nieuwsgieriger naar het uiteindelijke resultaat van jouw persoonlijke schilderij. Tot rust komen met diamond painting kan dus altijd en overal. Deze creatieve hobby voor stressvermindering is daarnaast ook nog eens erg leuk om te doen. Met een grote diversiteit aan patronen is er altijd wel een doek dat je aanspreekt. Zo ervaar je tijdens het maken van je diamond painting een heerlijke rust en ontspanning, en kun je daarna ook nog eens genieten van een schitterend schilderij aan de muur. Kom tot rust met diamond painting en ervaar hoe veelzijdig én leuk deze creatieve hobby is.

diamond painting tot rust komen

{"one"=>"{{ count }} reactie", "other"=>"{{ count }} reacties"}
Annick Verheyen May 05, 2019

Ik heb al verschillende diamant painting gemaakt en elke keer fier op mijn resultaat . Maar nu zou ik willen schilderen op nummer op canvas . Hoe kan ik dat kopen ? Wie kan mij daar bij helpen aub ?

Myriam May 15, 2019

Heerlijk om te doen. Ik heb er al 3 af. Was begonnen met een moeilijk maar heb het tot een mooi resultaat afgewerkt. Niet direct ideaal voor een eerste werk maar toch met veel geduld steentje voor steentje geplakt. Superhobby en ik kom er volledig ontspannen uit. Fantastisch toch! Nummer 4 ligt al klaar. Het proberen waard!!!

W.Dremtraan May 17, 2019

Ik had een foto met vierkante steentjes, maar dat vindt ik twee keer niks.
Nu dan maar met rondjes besteld dat vind ik veel fijner.

Marian June 08, 2019

ik zou graag een foto willen maken wat heb ik daar voor nodig

Laat reactie achter
0