Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Nog 5 leuke ideeën voor je overgebleven steentjes.

Nog 5 leuke ideeën voor je overgebleven steentjes.

Bij elk Happy Painting pakket komt het voor: je houdt altijd steentjes over. En zeker wanneer je een 'professionele' Happy Painter bent, heb je na verloop van tijd misschien wel een hele collectie! Maar wat moet je nu met al die overgebleven diamantjes? Gelukkig zijn er leden in onze Club die mega creatief zijn! We hebben de vijf leukste creaties voor je op een rijtje gezet in deze blog. 





1 - DE VERSIERDE LAMP VAN ELLEN M.

Dit geweldige idee van Ellen M. kon natuurlijk niet ontbreken en daar starten we dan ook graag dit lijstje mee, want moet je eens kijken wat een gezelligheid! Ellen heeft gebruik gemaakt van dubbelzijdig tape/plakband wat je ook bij vloerbedekking nodig hebt. Tapijttape, verkrijgbaar bij bouwmarkten. Erg stevig en dus perfect om de steentjes goed te laten plakken. 

Je kunt het zo gek maken als je maar wilt of juist kleuren kiezen die mooi bij je interieur passen. Dus hup, naar de bouwmarkt en ga lekker creatief aan de slag!

  


2 - DE LEUKSTE, PERSOONLIJKE CADEAUTJES VAN RENATE V.

Zoek je nog inspiratie voor een leuk, zelfgemaakt cadeau voor iemand? Bekijk dan Renate haar creaties eens! Zij maakt onder andere super leuke flesjes voor bloemen met je naam erop. 

 



Ook om dit te kunnen maken is het dubbelzijdige tape weer je beste vriend. Het handigst is om je steentjes eerst op één kant van de tape te plakken en dan pas om een flesje te doen. Andersom kan natuurlijk ook, maar dan kan het lastig worden om ze goed recht te plaatsen wanneer je met vierkante steentjes werkt. Met ronde steentjes maakt het niet zoveel uit, doe lekker wat jij het fijnst vindt werken!



Deze gekleurde letters heeft Renate ook gemaakt! Bij de rondingen van de letters heeft zij seconde lijm gebruikt en op de vlakke gedeeltes dubbelzijdig plakband. Je kunt hiermee natuurlijk ook namen maken voor vrienden!


3 - DE SCHATTIGE VERJAARDAGSKAARTJES VAN GWENDOLINE C.

Heb je steentjes over en is er toevallig binnenkort iemand jarig? Hoe leuk is het om diegene een speciaal, zelfgemaakt kaartje te sturen of te geven?! Bekijk dit schattige kaartje van Gwendoline eens die ze gegeven heeft aan een geliefde die 4 jaar werd. 

Dit soort leuke kaartjes zijn iets simpeler om te maken, maar een flinke dosis creativiteit is wel belangrijk. Je hebt natuurlijk geen patroon met symbolen dus je creatie moet je echt zelf verzinnen. Gebruik zo veel of zo weinig steentjes als je wilt en je kunt hiervoor per steentje een heel klein druppeltje (kleurloze) lijm voor gebruiken of dubbelzijdig tape/plakband. 




4 - DE GESCHENK BLIKJES VAN SOFIE B.

Wij bij Happy Painting noemen haar ook wel 'Super Sofie'! Wat zij allemaal met overgebleven steentjes kan is té leuk om niet met jullie te delen. Neem deze geschenk blikjes bijvoorbeeld. Het is even wat werk maar gelukkig heeft ze in de Happy Painting Club een video gedeeld hoe ze het precies maakt. Deze video zie je hier

Sofie heeft er al een hele hoop gemaakt en weggegeven aan dierbaren. De één kreeg er heerlijke versgebakken koekjes in cadeau, de ander kreeg een te gekke spaarpot. Zo zie je maar, er zijn zo veel mogelijkheden met simpele huis-, tuin- en keukenitems!




5 - DE OPGELEUKTE OPBERGDOOS VAN SHIRLEY DEN O.

We hebben het allemaal wel in huis: van die ontzettend saaie en grauwe opbergdozen. Ze zijn super handig natuurlijk, maar niet echt een lust voor het oog. Daar heeft Shirley wat op gevonden! Zie hier haar opgevrolijkte opbergdoos. Zeg nou eerlijk, dat ziet er toch al gelijk veel mooier uit? En het is ook nog een gemakkelijk om te doen. Je hoeft enkel dubbelzijdig plakband te gebruiken en plakken maar met je overgebleven diamantjes!


We hopen dat je weer wat inspiratie hebt opgedaan na het lezen van deze blog om lekker creatief aan de slag te gaan met je resterende steentjes. Wat maken jullie zoal? Laat het hieronder weten in de reacties! 

comment {0 reacties

A
Arrien van't Hof calendar_today

je kunt op pinterest heel veel leuke patroontjes vinden
voor kaarten en onderzetters etc
ga maar zoeken naar bv telpatroontjes

A
A vant Hof calendar_today

ja wat/welke patronen kun je gebruiken voor overgebleven steentjes

D
Debbie calendar_today

Toffe ideeën maar dan moet je wel een voorbeeld hebben om de steentjes in een vorm van een tekening te kunnen plaatsen.

E
Eslem calendar_today

Toen ik de foto’s zag wat je kan doen met overgeblevenen steentjes ging ik het ook gelijk proberen en het is heel leuk geworden.

M
Margreet calendar_today

Kan ik bij jullie een neutraal canvas bestellen van welk formaat ook .
Ik heb heel veel steentjes over en kan zelf iets leuks maken ….!!!

laat een reactie achter

Gratis Verzending

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x