Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Welk formaat diamond painting kies ik?

Welk formaat diamond painting kies ik?

Op onze website bieden wij diamond paintings aan in verschillende formaten. Wij krijgen dan ook regelmatig de vraag: Welk formaat kan ik het beste kiezen? Nou hangt die keuze natuurlijk helemaal af van wat jouw wensen zijn. In deze blog leggen we je in ieder geval uit wat het verschil is tussen de verschillende formaten. 

Welke formaten bieden wij aan? 
Over het algemeen (behalve voor bijvoorbeeld de ronde mandala paintings en de extra grote formaten) bieden wij de volgende formaten aan: 
- 20 x 25 cm 
- 25 x 30 cm
- 30 x 40 cm
- 40 x 50 cm (dit is ons meest gekozen formaat)
- 50 x 60 cm

Welk formaat past bij jou?
Diamond paintings zijn er dus in verschillende formaten. Het is aan te raden om als je net begint met diamond painten te beginnen met kleine schilderijen, zoals die van 20 x 25 cm of die van 25 x 30 cm. Kleine schilderijen zijn vaak sneller af en beginners raken dan niet gelijk ontmoedigd als hun schilderijen langer duren dan verwacht. Het zien van het eindproduct moedigt beginners meer aan om door te gaan. 

Ben je al gevorderd of heb je al vaker een diamond painting gemaakt? Dan kan je wel overstappen op formaten van 40 x 50 cm of 50 x 60 cm. Doordat deze schilderijen groter zijn hebben ze ook meer ruimte voor details. De grotere schilderijen zijn dus vaak een stuk gedetailleerder dan de kleine schilderijen. Op grote schilderijen zijn de details van gezichten (bijvoorbeeld de gelaatstrekken) en dieren bijvoorbeeld beter te zien dan op kleinere. 

Waarom zit er een verschil in prijs tussen de verschillende formaten?
In je zoektocht naar een schilderij heb je vast ook gezien dat er een verschil in prijs zit tussen de verschillende formaten. Grotere diamond paintings kosten meer dan kleinere, omdat er meer materiaal voor het doek nodig is en er meer diamanten nodig zijn om het schilderij te maken. Dit komt omdat de grotere schilderijen dus gedetailleerder zijn dan kleinere. 

Zo zie je, de keuze voor welk formaat hangt helemaal af van wat jouw wensen zijn. Welk formaat vind jij het fijnst? Laat het ons weten in de reacties!

 

comment {0 reacties

I
Inneke calendar_today

Vind het een heel rustgevende hobby. Ik ben vooral fan van de supergrote, het is een uitdaging telkens opnieuw. Heel leuk om te doen!🥰

N
Natascha Van Hessche calendar_today

Hallo graag had ik willen weten of ik een panorama foto ook kan krijgen om met painting te doen tis een foto met moto erop ,graag antwoord aub .tis voor mijn zoon ..kerstkado

F
Frans van kempen calendar_today

Ik heb vooral 40×50 maar ook 70×50. De grootste maten die ik heb gemaakt zijn 150×50 witte tijger en eigen foto van bruiloft van 100 × 60. Ook het feyenoord stadion van 100x 50 was mooi

A
Annie calendar_today

Ik heb er een van 120-160 lekker lang bezig

m
maria calendar_today

ik heb meestal 30 -40 gemaakt en dat vind ik een goed formaat .heb ook al eens 40-50 gemaakt maar dat vind ik net iets te groot voor in een kleine ruimte te hangen .
groetjes maria

laat een reactie achter

Gratis Verzending

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x