Aanbiedingen


Geef toe: kortingen zijn leuk. Super leuk om te krijgen, en daarom ook om te geven vinden we bij Diamond Painting Wereld. Omdat we begrijpen dat Diamond Painting heel verslavend kan werken, en je niet iedere maand geld hebt voor een nieuwe kit, doen we ons best om regelmatig leuke aanbiedingen voor jullie te regelen. Op deze pagina zullen we alle geldige kortingscodes en win-acties van het moment zetten om het voor jullie wat makkelijker te maken hiervan op de hoogte te zijn. Dus ben je een echte diamond painting fan? Houd deze pagina dan vooral in de gaten! 

 

15% welkomstkorting: wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief ontvang je direct een code voor 15% korting op je gehele bestelling! 

 

 Standaard bij elke bestelling boven de €50,00 ontvang je automatisch een gratis opbergdoosje voor je steentjes! Niet in combinatie met 3e gratis actie. Het gratis opbergdoosje geldt niet in combinatie met de actie van de Kerstkous.

 

Wanneer je in november je kerstinkopen doet ontvang je een exclusief kado! Bij elke €50,00 aan kerstitems ontvang je een gratis Diamond Painting Kerstkous met de Kerstman of Sneeuwman erop. Leuk voor in de boom of om kadootjes in te doen!

 

Daarnaast krijg je in de week van 16 tot en met 23 november 15% korting op alle kerstartikelen met code KERST2020. Dit geldt dus niet alleen op alle diamond paintings, maar ook op alle kerstballen, lampjes en kerstkaarten. Daarnaast krijg je nog steeds bij elke 50 euro aan kerstitems een exclusieve kerstsok!

 

Op vrijdag 28 november is het Black Friday. Bij Diamond Painting Wereld kun je al de hele week vanaf 23 november genieten van super mooie kortingen! Onze aanbiedingen:
- kortingen tot wel 70% in onze webshop; 
- een gratis opbergdoosje bij ELKE bestelling; 
- een speciaal Black Friday Eigen Foto pakket;

En ten slotte verloten we geweldige prijzen onder de bestellingen die deze week geplaatst zijn. Hieronder vallen: 1 televisie, 2 Samsung Smartwatches, 5x 50 euro shoptegoed voor in onze winkel en 10 grote diamond paintings. Maak jij al kans?

 

Instagram: via instagram kun je meedoen met de DP evenement in samenwerking met Drills by Es! Je kunt een jaar lang gratis paintings winnen!

 

Op onze Facebook pagina geven wij wekelijks leuke items weg, volg ons!