Bestelling en levering, hoe zit dat precies?

Levertijd Nederland en België

De levertijd naar Nederland en België bedraagt normaal gesproken ongeveer 10 tot 21 dagen. De pakketjes worden verzekerd verzonden door onze partners van DHL en Bpost.

LET OP: Door de huidige COVID-19 situatie in de wereld hebben we vertraging in de leveringen. Deze vertraging kan oplopen tot 14 extra dagen. We doen ons uiterste best om alle pakketje zo snel mogelijk te leveren.
Registreer uw aflevervoorkeur en bespaar CO2 | DHL Express Bestand:Bpost logo.svg - Wikipedia

Hoe maken jullie de paintings? 

Zodra je een bestelling bij ons hebt geplaatst, gaan wij direct voor jou aan de slag. Wij krijgen een melding zodra jij de bestelling hebt afgerond, op dat moment gaan duiken wij achter onze computer om te kijken om wat voor painting het gaat. Dat is stap 1!

Stap 2: Als het een eigen foto painting is, gaan wij kijken of de foto goed bij het formaat past en in sommige gevallen maken wij de foto nog net iets mooier voor op een Diamond Painting. De computer kijkt dat welke steentjes erop moeten.

Stap 3: Zodra op de computer alles in gereedheid is gebracht, sturen wij de afbeelding naar onze nieuwste canvas-printer. Deze print de painting uit en snijdt hem zodat er alleen de painting overblijft! 

Stap 4: Vervolgens wordt de lijm en de speciale Diamond Painting Wereld folie eroverheen geplaatst. Leuk, maar precisie werk! 

Stap 5: Nu de painting zo goed als af is, rest ons alleen nog het pakken van de steentjes. Wij pakken de legenda van de painting erbij en lopen zo ons magazijn door om de juiste kleurcodes bij elkaar te verzamelen. 

Stap 6: Nog even mooi inpakken in onze speciale Diamond Painting Wereld doosje, jouw adres erop en klaar! De deur uit en onderweg naar een fantastische klant!