Kondig hier iets aan

Gratis Verzending in NL & BE
64.314+ Tevreden Painters
Levenslang Garantie

Even voorstellen!


Welkom bij onze fanatieke groep painters met al inmiddels meer dan 60.000(!) enthousiaste klanten. Om je een inzicht te geven in ons verhaal, wil ik je graag wat meer vertellen over de winkel.

 

Het is allemaal in 2016 begonnen, toen ik mijn allereerste Diamond Painting maakte. Ik was vrijwel direct verslaafd en kon gewoon niet meer stoppen, zo enthousiast was ik. Het voelde als een soort van meditatie, ik kwam volledig tot rust! Ik dacht gelijk: "Dit moet iedereen weten!"

Zo gezegd, zo gedaan. Nog geen maand later zat ik samen met 4 vriendinnen aan de keukentafel te painten. Lekker kletsen en ondertussen relaxed diamond painten. We hadden alleen een probleempje, de kwaliteit was nooit echt perfect. Zo ging ik al snel op zoek naar hoge kwaliteit paintings, maar deze waren gewoon niet te krijgen in Nederland en België.. Dat bracht mij ook direct op een idee!

 

Zo is Diamond Painting Wereld eigenlijk ontstaan, na heel veel testen en uitproberen hebben we nu de hoogst mogelijke kwaliteit Diamond Paintings. Van een klein winkeltje aan huis zijn wij inmiddels uitgegroeid tot de grootste Diamond Painting leverancier in Nederland en België. En ja: Daar ben ik heeeeeel trots op!

Mocht je vragen hebben, mag je mij altijd een berichtje sturen :).

 

Vriendelijke groeten,

Kirsten