Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Happy Painting mee op reis!

Happy Painting mee op reis!

De kans is groot dat je aan het eind van een lange dag graag naar huis gaat om te werken aan je huidige Diamond Painting project.. Maar wat als we je vertellen dat je niet hoefde te wachten? Terwijl je misschien meestal aan de eettafel of in je knutselkamer paint, diamond painting is een project dat je kunt meenemen waar je ook gaat. Of je nu op vakantie gaat, wanneer je tijdens de lunchpauze aan niks anders kan denken dan painten, of gewoon toe bent aan een andere omgeving, misschien wel in een plaatselijke bibliotheek of cafeetje, het is mogelijk om je project zowat overal mee naartoe te nemen!

Met de juiste accessoires en voorbereiding kun je veilig reizen met jouw kit en je prachtige kunstwerk onderweg afmaken! Ben jij benieuwd hoe? Lees snel verder!


NEEM JE EIGEN LICHT MEE

Elke Happy Painter weet dat voldoende licht een must is. Maar als je op reis bent, heb je niet altijd gemakkelijk toegang tot het licht dat je echt nodig hebt. Daarom raden wij je aan om te reizen met jouw eigen LED Verlichtingsplaat! Verlichtingsplaten zijn licht van gewicht en compact, zodat ze niet veel ruimte innemen in je tas. En omdat ze het canvas van onder verlichten in plaats van van boven, hebben andere mensen er geen last van.


INVESTEER IN GOED SLUITENDE OPBERGBAKJES

Wanneer je van plan bent jouw painting mee te nemen onderweg, is het kopen van goed sluitende bakjes voor de diamantjes onze grootste aanbeveling! De zakjes met ritssluiting (ziplock zakjes) en andere verpakkingen die je gewoonlijk gebruikt zijn prima voor als je thuis bent. Maar als je op reis gaat, heb je iets veiligers nodig. Zoek naar bakjes met schroefdeksels. Bijvoorbeeld onze 30 of 60-delige opbergkoffer is een perfecte optie! Want naast de bakjes met vaste deksels kun je ze ook nog eens opbergen in een handige reis koffer. Vind je dit te groot? Dan raden wij onze 30 stuks verzamel tubes aan. Deze box is compact als de gewone opbergbox, maar veiliger voor je diamantjes!

Bij het vullen van de tubes, vergeet niet de deksels er goed op te draaien. Er is niets erger dan per ongeluk al je diamantjes laten vallen... Oeps!


DRAAG JE CANVAS IN EEN PUZZELDRAGER

Het meenemen van een gedeeltelijk voltooid canvas is lastig. Gelukkig maken puzzel dragers de klus een stuk eenvoudiger. Vooral voor grotere canvassen. Deze dragers zijn ontworpen om legpuzzels op te bergen en te beschermen, maar ze zijn ook perfect voor diamond paintings! Ze zijn er in een paar verschillende varianten. Maar die met een oprolbare mat met opblaasbare buis werken het best.
Leg je canvas op de mat met de diamantjes naar buiten gericht. Vergeet niet ervoor te zorgen dat de beschermlaag op zijn plaats zit! Rol de mat vervolgens voorzichtig op en zet hem vast met riempjes of elastiekjes.


MAAK EEN KLEINE DIAMOND PAINTING KIT

Als jouw WIP een super grote is, overweeg dan om een kleinere painting te beginnen voor wanneer je onderweg bent. Hoe groter de diamond painting, hoe lastiger het zal zijn om het met je mee te nemen. Want een groot canvas betekend ook meer diamantjes en accessoires die je mee moet nemen.. Bespaar jezelf een hoop gedoe door een kleinere kit in te pakken om te maken voor als je van huis bent.


SCHAF EEN KUNSTENAARS PORTOLIO AAN

Puzzeldragers zijn geweldig voor het meenemen van diamond paintings, maar ze hebben niet echt veel ruimte over voor iets anders dan je canvas. Als je op zoek bent naar iets om het canvas, je LED light pad én de Happy Painting Tools die je nodig hebt voor het afmaken van jouw meesterwerk te bewaren, overweeg dan de aanschaf van een kunstenaars portfolio, vooral de varianten met steekvakken!

De hoofdvakken van een kunstenaars portfolio zijn perfect voor het bewaren en beschermen van je WIP en je lightpad. En de extra vakken zijn ideaal voor het opbergen van je pennen, pincetten, extra wax en andere accessoires je die gebruikt. Afhankelijk van de grootte en de stijl van het portfolio, kan hij zelfs ruim genoeg zijn om je opbergbox in te bewaren.

De meeste kunstenaars portfolio's zijn ook nog eens waterdicht of waterbestendig, en kan je kunstwerk beschermen tegen een onverwachtse regenbui. Ze kunnen prijzig zijn, maar als je regelmatig reist of van plan bent je diamond painting mee te nemen naar je werk, is een portfolio van hoge kwaliteit de investering zeker waard!



CONCLUSIE

Diamond painting is dus niet meer alleen een thuisactiviteit! Of je nu op vakantie gaat, voor werk op reis bent of tijdens de lunchpauze aan je huidige project wilt werken, met de bovenstaande tips wordt reizen met diamond painting een fluitje van een cent!

comment 1 opmerking

C
Corrie de Haan calendar_today

Bedankt voor de tips, want zo kan ik hem ook anders mee nemen. 👍

laat een reactie achter

Gratis Verzending

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x