Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Is diamond painting een dure hobby?

Is diamond painting een dure hobby?

Diamond painting is een populaire hobby onder jong en oud. Toch hebben veel mensen die willen beginnen met diamond painting vooraf nog vragen, één van de meest gestelde vragen die wij bij Happy Painting horen is "Is diamond painting een dure hobby?". Als jij nog twijfelt om te beginnen met diamond painting omdat je wilt weten of diamond painting een dure hobby is, is deze blogpost voor jou. 

De prijs van een diamond painting
Het is moeilijk om een exacte indicatie te geven van een diamond painting omdat de prijs vaak af hangt van een aantal factoren, zoals bijvoorbeeld: 
1. De afmetingen van een diamond painting
2. De webshop waar de diamond painting aangeschaft wordt
3. De kwaliteit van de painting
4. Het design van de diamond painting (normaal of eigen foto)

Ondanks dat we dus geen exacte indicatie kunnen geven, hebben we wel een gemiddelde prijs berekend van een diamond painting zodat je in ieder geval een beetje een idee krijgt. Om de gemiddelde prijs te berekenen hebben we ook het gemiddelde formaat gekozen dat mensen kiezen. Ons meest gekozen formaat is 40x50cm. De gemiddelde prijs van een 40x50cm diamond painting bij Happy Painting ligt tussen de €30 en €50 euro. 

Deze prijs bepalen wij op basis van de inkoopprijs, kwaliteit en andere kosten waar wij rekening mee moeten houden. Zo berekenen wij geen verzendkosten aan onze klanten door en hebben wij ook gekozen voor extra opties op onze website zoals bijvoorbeeld de optie om achteraf te betalen. Bij Happy Painting staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom worden alle materialen van onze paintings zorgvuldig getest en voegen wij aan ieder pakket twintig procent extra steentjes toe. 

Goedkoop is duurkoop 
Natuurlijk is er bij een hobby als diamond painting de mogelijkheid om een hele goedkope painting te bestellen bij webshops die niet gespecialiseerd zijn in deze hobby zoals bijvoorbeeld AliExpress of Action. Wij raden dit sterk af. In deze hobby is goedkoop namelijk echt duurkoop. De meeste "goedkope" diamond paintings missen bijvoorbeeld steentjes zodat jij je painting niet af kunt maken, ze hebben een wazige afbeelding, of de foto komt simpelweg niet tot zijn recht. Door maar een paar euro meer uit te geven ontvang je een kwaliteits diamond painting die nog jarenlang meegaat. 

Is diamond painting een dure hobby?
Om de vraag te beantwoorden of diamond painting een dure hobby is: je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Kies jij bijvoorbeeld voor een painting van normaal design met de afmetingen 25x20 cm? Dan ben je vaak nog geen €30 kwijt. Maar wil jij een grote painting met eigen foto? Dan ben je wel wat duurder uit. 

Daarnaast ben je vaak ook wel even bezig met een diamond painting. Bij 9 van de 10 diamond paintings ben je niet binnen 3 uur klaar en gaan er echt wel meerdere dagen of weken overheen. Zo krijg je dus wel echt waar voor je geld. 

Vind jij diamond painting een dure hobby? Laat het ons weten in de reacties!

 

comment {0 reacties

B
Berry calendar_today

Ik heb nu dit keer een eigen trouwfoto’s besteld van DP ik heb hem nog helaas niet binnen maar ik ben overtuigt dat het wel een mooi afdruk zal zijn heelal fijn gesprek online gehad met Brian die heeft laten nakijken welke maat het mooiste uit komt dus dat is even afwachten meerdere gemaakt en opgehangen ik ben er lekker ontspannen van geworden even lekker nergens aan hoeven denken top 😊nou ik raad het aan voor iedereen nou ik wacht rustig mijn painting af wanneer het komt succes iedereen met de painting gr carmen 👍😊

J
Joke Wams calendar_today

Is diamond painting duur? Ik ondervind dat heel verschillend. Ik ben kritisch op de diamond paintings die ik wil bestellen. Ik ga graag voor zo groot mogelijk. Ik weet immers dat een afbeelding met veel details niet uit de verf komt als je deze in een te klein formaat besteld. Bovendien weet ik dat een diamond painting met ronde steentjes groter is dan eentje met vierkante steentjes. Ik vraag me af of mensen dat weten.

B
Brigitta calendar_today

Ik doe ook aan Diamond Painting het is een leuke ontspannen hobby ,ik hoop er nog veel te maken

V
Vlaeminck Freddy calendar_today

Doe nu 2jaar niets anders dan aan men paintings wer het is een echte happy geworden.

T
Truus calendar_today

Ik vind het ook leuk ontspannend heb ook al een paar gemaakt heb nog wat liggen maar heb een beroerde tijd gehad in 2021 herseninfarct 2022 echtgenoot overleden het herstellen is niet zo goed gegaan waarbij mijn rechter arm spastische is dus daimond painting wil niet meer wel geprobeerd maar dan ontzettend veel pijn en ik vind het zo leuk om het te doen jammer dat het niet meer wil weten jullie misschien een oplossing.

laat een reactie achter

Gratis Verzending

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x