Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Maak je Valentijnsdag leuker met diamond painting

Maak je Valentijnsdag leuker met diamond painting

Nog twee dagen en dan is het alweer Valentijnsdag. De een vindt het maar commercieel gedoe en de ander telt de dagen af tot deze dag vol liefde weer voor de deur staat. Eén ding is zeker, stiekem hoopt iedereen wel op leuke Valentijn plannen.

Heb jij al Valentijnsdag plannen, of heb je nog geen idee hoe je deze dag invulling moet geven? Wij hebben een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet over hoe jij je Valentijnsdag leuker maakt met diamond painting. 

1. Sip & Paint
Al een tijdje gaat dit Amerikaanse concept viraal op social media: sip & paint. Het concept is simpel: met een diamond painting pen in de ene hand en een glas in de andere, ga je aan de slag om een prachtig kunstwerk te maken. Zet wat leuke muziek aan op de achtergrond en ga samen aan de slag.Tip: deze is ook leuk als je Valentijnsdag met vrienden of vriendinnen viert. 

2. Fotoshoot voor je eigen foto diamond painting
Op onze website bieden wij al een tijdje de mogelijkheid om een eigen foto diamond painting te bestellen. Hoe leuk is het om een diamond painting te hebben van jouw en je partner en deze een mooi plekje te geven in huis? Heel leuk! Maar dan heb je natuurlijk wel eerst een paar goede foto's nodig. Hou daarom op Valentijnsdag samen een leuke fotoshoot voor jouw eigen foto diamond painting. Kies samen gekke outfits en ga in gekke poses staan, of houd de foto's juist intiem en romantisch. 

3. Creatief met overgebleven steentjes
Zijn jij en je partner allebei creatief en hebben jullie veel steentjes over van vorige diamond paintings? Ga dan samen aan de slag met die overgebleven steentjes. Decoreer bijvoorbeeld samen een vaas of kaarsen, zo heb je een blijvende herinnering aan jullie creatieve avond samen. Heb je echt veel steentjes over? Dan kun je ook proberen om een creatief portret van elkaar te maken met de overgebleven steentjes. 

4. Zoek een cadeau voor elkaar uit op onze website
Het leven is druk en misschien was je daardoor wel helemaal vergeten dat het bijna Valentijnsdag is, dat begrijpen we volkomen. Daarom is het misschien ook een leuk idee om samen met je Valentijn op de bank cadeaus voor elkaar uit te zoeken op onze website. En extra leuk: als je op Valentijnsdag pas bestelt heb je er later alsnog plezier van en kun je samen een diamond painting date inplannen. 

Onze cadeau tips?
- Een exclusieve diamond painting mystery box: om de verrassing extra groot te maken weet je pas wat je krijgt wanneer je de doos opent ;). 
- Diamond painting Parijs Eiffeltoren: Parijs is de stad van de liefde, dus wat is er nou leuker dan een diamond painting waarbij je je even in Parijs waant?
-  Diamond painting Witte Roos - Duiven - deze painting laat twee dingen zien die met liefde te maken hebben, zonder het overdreven zoet te maken - tortelduifjes en witte rozen. 

Wij wensen je alvast een hele fijne Valentijnsdag! Heb jij al plannen gemaakt? Laat het ons weten in de reacties! 

 

 

 

 

 

 

comment 1 opmerking

M
Marja Teunisse calendar_today

Eigen foto besteld, kleuren kloppen totaal niet met de echte foto.Graag een reactie van jullie kant.GroetMJ Teunisse.

laat een reactie achter

Gratis Verzending

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x