Meteen naar de content
100% TEVREDENHEIDSGARANTIE
DE NUMMER 1 IN 🇳🇱 & 🇹🇩

Op vakantie? Zo reis je met je diamond painting!

Op vakantie? Zo reis je met je diamond painting!

Eindelijk is het zover.. je gaat op vakantie! Of je nu in eigen land op vakantie gaat, naar een ver land reist of dat je een uitstapje naar de camping maakt: je gaat op vakantie om te ontspannen. En diamond painting is natuurlijk een onwijs ontspannende hobby, daarom kan het fijn zijn om je diamond painting mee op reis te nemen. Nu vraag je je misschien af: Hoe? Wij leggen het je uit!

Berg je steentjes netjes op
Als je ervoor kiest om te gaan reizen met je diamond painting is het belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen om je diamond painting veilig en netjes te houden. Het is daarom aan te raden om je steentjes op te slaan in opbergdoosjes. Thuis laat je je steentjes waarschijnlijk in de zakjes zitten of je stopt ze in eierdozen, andere random doosjes etc. Maar als je op reis gaat zijn deze opties vaak gewoon niet geschikt. Door de strakke afsluiting van onze opbergdoosjes kunnen de steentjes niet morsen en kan er geen stof of vuil bij de steentjes komen.  

Formaat diamond painting
Het is raadzaam om op te letten bij het kiezen van het formaat diamond painting dat je wil meenemen op reis. Wij raden aan om te gaan voor een kleinere diamond painting, van bijvoorbeeld 30 x 40. Deze kun je niet alleen makkelijker meenemen, maar je kan deze ook in kortere tijd afmaken terwijl je daarnaast ook nog geniet van alle leuke activiteiten op je vakantiebestemming. 

Schaf een lichtplaat aan
Om een diamond painting goed te kunnen voltooien heeft men voldoende licht nodig. Op reis kan het soms moeilijk zijn om voldoende licht te vinden, omdat veel plaatsen geen krachtige verlichtingsarmaturen hebben. Dat is waar een lichtplaat goed van pas komt. Met onze LED lichtplaat kun je toch je kunstwerk afmaken ondanks dat je misschien niet in de buurt van een felle lichtbron bent. Zo kan jij bijvoorbeeld nog even lekker doorpainten als de kinderen naar bed zijn, of kan jij op een grijze regenachtige dag gewoon doorgaan. 

Diamond painting inpak checklist
Het zou natuurlijk zonde zijn als je op je bestemming aankomt en er dan achter komt dat je dingen mist om je diamond painting te voltooien. Daarom hebben wij voor jou een checklist gemaakt, zo weet je zeker dat je niks vergeet: 
- Diamond painting canvas
- Diamond steentjes (opgeborgen in opbergdoosjes)
- Schudbakje
- Diamond painting pen
- Wax
- Pincet (mocht je een foutje maken)
- Eventueel een lichtplaat

Met deze tips moet het helemaal goed komen op reis. Heb jij al eens eerder met een diamond painting gereisd? Laat het ons weten in de reacties!

 

comment {0 reacties

B
Bart Thijs calendar_today

Ik ben bartje.thijs ik heb mijn lijstje en
Waarneer kom dat naar mij zit ik al lang geleden op wachten tot ik was blij wachten laat me weten

A
Annemieke calendar_today

Hebben jullie ook een koker waar je je diamond canvas in meekunt nemen dat mis ik hier ik vind dat juist het lastigste om goed te kunnen verplaatsen van a naar b

laat een reactie achter

Gratis Verzending

Op alle bestellingen in Nederland en België

Niet tevreden garantie

Altijd je geld terug als je niet happy bent met je bestelling

Bereikbaar wanneer jou het uitkomt

Wij zijn altijd bereikbaar via de e-mail, Facebook en Instagram

100% veilig betalen

Met iDEAL, Bancontact, PayPal, creditcard of achteraf met Klarna

x